U gaat akkoord met de volgende voorwaarden:

Bij annulering van uw inschrijving zal er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

COVID-19:

Ondanks dat de vooruitzichten met betrekking tot COVID-19 nog steeds gunstig zijn, kan dat natuurlijk in de komende periode wijzigen. Uiteraard leven we de maatregelen na die op de dag van de loop gelden. Mocht het evenement onverhoopt afgelast moeten worden, dan blijft je inschrijving geldig voor een volgende loop van AV Climax. Inschrijfgeld wordt niet terugbetaald.


Persoonsgegevens van de deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien u hier tegen bezwaar heeft, gelieven dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar te maken bij de organisatie.
Iedere deelnemer doet mee op eigen risico. De organisatie van de Wilhelm Makelaars Horaloop aanvaardt t.o.v. de deelnemers geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film, video e.d. voor promotionele doeleinden van de Wilhelm Makelaars Horaloop en of van AV Climax zonder daarvoor een vergoeding te claimen.